Frecvența vestește: O săptămână plină de evenimente la Radio România Cultural

O săptămână de documentare One World Romania, online, la www.radioromaniacultural.ro

Radio România Cultural va difuza online, în perioada 8-12 decembrie, de la ora 22,00, o nouă serie de documentare dedicate împlinirii a 25 de ani de la Revoluția din 1989.

Transmisiuni directe-eveniment la „Seara de operă”

Radio România Cultural transmite în direct două spectacole-eveniment ce vor avea loc în două dintre cele mai importante teatre de operă ale lumii: Metropolitan din New York şi Scala din Milano, sub genericul emisiunii „Seara de operă”. Sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 19.00, se deschide stagiunea de transmisiuni directe 2014 – 2015 de la Teatrul Metropolitan din New York.

Corul de Copii Radio anunţă: „Noi umblăm şi colindăm”
Albumul cuprinde cele mai frumoase cântece de iarnă înregistrate de Corul de Copii Radio condus de Voicu Popescu, în perioada 1996-2011.

Compact-discul surprinde spiritul sărbătorilor de iarnă, fie că este vorba de tradiţia românească, fie de cea a altor popoare, iar vocile Corului de Copii Radio ne apropie, cu inocenţa şi rafinamentul lor muzical, de universul copilăriei din toate timpurile.

În exclusivitate: Săptămâna Nobel la Radio România

Începând din 5 și până pe 10 decembrie, dată la care va fi comemorat inventatorul acestor distincții, în prezența familiilor regale din Suedia și Norvegia, Corina Negrea, singurul jurnalist român acreditat la evenimentele Nobel, va transmite și va înregistra interviuri și conferințe cu marile personalități ale lumii științifice pentru Radio România Cultural și Radio România Actualități.

Recital de muzică rusă cu soprana SVETLANA SICENCOVA, cu acces gratuit!

La început de iarnă, un recital inedit derulat luni, 8 decembrie (de la ora 19.00), în Studioul Alfred Alessandrescu al Radiodifuziunii Române, ne poartă imaginar spre ţinuturile îndepărtate şi înzăpezite ale Rusiei.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Google Plus
Google Plus