La mulți ani, Victor Socaciu!

Victor Socaciu (n. 14 ianuarie 1953, Brașov), este un cantautor român de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune

Discografie

  • 1981 – Roata (LP)
  • 1983 – Căruța cu flori (LP)
  • 1985 – Drumuri paralele (Angela Ciochină) (LP)
  • 1987 – Viața – iubirea cea dintâi (LP, MC)
  • 1989 – Colindul mâinilor (Single)
  • 1994 – Mi-e dor să mai merg la un ceai (Single)
  • 1995 – Ceasul iubirii (CD)
  • 1997 – Cântecele Ceaiului de la ora 5 (CD)
  • 1998 – Lângă inima îmi stai (CD)
  • 1999 – Best of”‘ (CD, MC)
  • 2000 – Cântece naționale (CD, MC)
  • 2001 – Condiția uman’ (CD, MC)
  • 2002 – Mama lor (CD, MC)
  • 2002 – Pur și simplu – Surorile sus (CD, MC)
  • 2003 – Anotimpul nesfârșit – Surorile sus (CD, MC)
  • 2003 – Best of – 30′ (CD, MC)
  • 2005 – Folk Collection – Omul cu o chitară’ (CD)
  • 2006 – Lasă-mi vara’ (CD)
  • 2008 – În fiecare zi (CD)
  • 2010 – Iedera’ (CD)

Related Posts

  • 42
    "Victor has the temperament, musicianship and voice to become a leading dramatic tenor. Mr. Stefan Zucker, President, Bel Canto Society 2000In the fall of 1998, an audition was arranged for Victor to sing the arias of Otello and La Fanciulla del West for maestro Placido Domingo in Los Angeles. Mr.…
    Tags: victor
  • 38
    lectura actorul Victor Mușețeanu http://www.carteasonora.ro/index.php/fuchsiada-de-urmuz-lectura-victor-museteanu/
    Tags: victor, de