Restul este dragoste la Radio România Cultural

Radio România Cultural şi Editura Casa Radio vă propun un nou proiect radiofonic care doreşte să celebreze dragostea şi, totodată, să atragă publicul către înregistrările din marea fonotecă a radiodifuziunii. Restul este dragoste a pornit din încercarea de a găsi limbajul corespunzător lumii contemporane, artistice şi culturale, prin care se poate dialoga pe această temă.

http://www.radioromaniacultural.ro/dimineata_crossover_prezinta_restul_este_dragoste-27453

LADISLAU HORVATH, muzician cu o bogată carieră internaţională, concert-maestru al prestigioasei orchestre italiene Maggio Musicale Fiorentino – în cadrul căreia colaborează de 25 de ani cu marele dirijor Zubin  Mehta – este invitat special în concertul susţinut miercuri,  11 februarie (19.00) de ORCHESTRA DE CAMERĂ RADIO!

Marţi, 10 februarie 2015, de la ora 19.00, la Radio România Cultural, Teatrul Naţional Radiofonic prezintă în premieră: Cătălina Toderoiu – Viteaza de la Jiu, spectacol de teatru-document realizat în cadrul proiectului Biografii, memorii.
Artista de jazz Hiromi revine în România. Ea va concerta, din nou, pe 30 Iunie, de la ora 20:00, la Sala Radio, în cadrul Jazz Night Out. Pianista va susţine la Bucureşti un nou concert eveniment în formula de trio împreună cu multi-premiații Simon Phillips şi Anthony Jackson – doi zei ai instrumentelor lor (baterie şi bas).
Cinci noi DVD-uri se alătură colecţiei One World Romania, singura de acest gen ce vă aduce cele mai reprezentative documentare din ultimii ani.

Starul acestei lansări este însă un DVD ce adună laolaltă filme produse la Studioul Cinematografic „Sahia Film”. 

Related Posts

  • 94
    Radio România Cultural transmite în direct GALA TINERILOR SCRIITORIJoi, 15 ianuarie 2015, ora 16:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” din Bucureşti, va avea loc ediţia a V-a a Galei Tinerilor Scriitori / CARTEA DE POEZIE A ANULUI 2014. http://www.radioromaniacultural.ro/RadioRomaniaCultural/ziua_culturii_nationale/104 Editura Casa Radio marchează Ziua Culturii Naţionale prin lansarea primului disc-compact realizat de Orchestra…
    Tags: radio, de, şi, din, în, cultural, la, românia